in balans

Levensenergie

in essentie

Muziek  

in wording

Mens

Biografie

Contact

   Welkom

Vanuit Nederland via Breda

E19 richting Antwerpen, neem afrit 2 – Loenhout.


Bovenaan de afrit slaat u linksaf richting Wuustwezel en ONMIDDELLIJK 50 meter verder weer links, de Katerstraat in. Je rijdt nu aan de rechterkant van de autostrade en de treinsporen, in een kronkelig weggetje. Tot je aan een kruispunt komt. Daar ga je naar links, meteen de brug over de autostrade over. Deze baan is de Kloosterstraat en je blijft ze ongeveer 3 à 4km volgen tot aan een rond punt.


Aan het rond punt (u ziet kasteel De Eester links van u) gaat u rechtdoor (2e afslag) richting Rijkevorsel (DEZE STRAAT NOEMT OOK REEDS EESTER!). 200 meter verder op uw linkerkant vindt u een klein zijstraatje met pijlen richting: Chiro Nelto en 3vleugel-leefacademie – (DIT IS EESTER WAAR U MOET ZIJN!) --\\ hier slaat u in. 100m verder de oprijlaan met knotwilgen inslaan (links). Het koetshuis van de 3vleugel-leefacademie ligt voor u.  Teneinde de oprijlaan RECHTSAF is uw bestemming.  Welkom!

Vanuit richting Antwerpen

E19 naar Breda, neem afrit 3 - Brecht


Rij door het centrum van Brecht richting St-Lenaarts/Hoogstraten/Rijkevorsel.

In het centrum van St-Lenaarts:  rijdt door richting Hoogstraten/Rijkevorsel.

Aan het volgende rond punt (u ziet kasteel De Eester voor u) neemt u rechts richting Rijkevorsel (DEZE STRAAT NOEMT OOK REEDS EESTER!). 200 meter verder op uw linkerkant vindt u een klein zijstraatje met pijlen richting: Chiro Nelto en 3vleugel-leefacademie – (DIT IS EESTER WAAR U MOET ZIJN!) --\\ hier slaat u in. 100m verder de oprijlaan met knotwilgen  inslaan (links). Het koetshuis van de 3vleugel-leefacademie ligt voor u.  Teneinde de oprijlaan RECHTSAF is uw bestemming.  Welkom!

Wegbeschrijving

(placeholder)

Eester 21

2960  St-Lenaarts

0476/219360

info@jankoenders.be